top of page

Yogaweekend

Kan bestilles for grupper mellom 8-10 personer

Pust ut!

En raus yogahelg (fredag - søndag) på Den Gamle Præstegård

Tenk deg en herlig helg i vakre omgivelser med god mat, hyggelig selskap, liv og latter,

lave skuldre og attpåtil mye og myk yoga. Det høres deilig ut, ikke sant?

Hva kan du forvente av helgen?

  • Myk og raus yoga som er med på å styrke kroppen, senke skuldrene, roe sinnet og ikke minst – få pusten helt ned i magen om du vil.

Yogaen vi praktiserer er myk og raus og passer like godt for deg som er nybegynner som deg som har praktisert en stund. Alle gjør uansett yoga ut fra egne forutsetninger, og fokuset er på pust, bevegelse og tilstedeværelse. Glede, smil og latter hører også med. Vårt motto for helgen er: Kan du puste - kan du gjøre yoga!

Programmet kan se omtrent sånn ut:

Fredag: Ankomst / lett lunsj / kveldsyoga / middag

Lørdag: Morgenyoga / frokost / egentid / kveldsyoga med ledet meditasjon / middag

(og kvelden blir hva vi gjør den til)

Søndag: Morgenyoga / frokost / avreise


En yogaweekend inkluderer 2 overnattinger (fredag - søndag), yogaundervisning og måltider

iht programmet over. Te, kaffe, frukt og nøtter.


Ankomst fredag morgen/formiddag , avreise etter morgenyoga og frokost på søndag. Det blir lagt inn tid til egne aktiviteter. Det er mange koselige små byer i nærheten å utforske, nydelig natur og muligheter for å

ri på stranden for de som ønsker. Vi kommer gjerne med forslag til aktiviteter i området. Det er selvfølgelig anledning til å bli igjen på gården og nyte hagen og omgivelsene for de som ønsker det.


Reise/transport arrangerer dere selv, men vi hjelper gjerne til med å koble gjester for samkjøring ved behov. Reiser du med Color Line til Hirtshals anbefaler vi at du melder deg inn i Color Club på forhånd så reiser du rimeligere. Har du med bil blir prisen lik uansett om det er 1 eller 5 personer i bilen.


Når du puster kommuniserer du med både kropp og sinn. Klarer du å utvide ditt naturlige pusteregister uten

å anstrenge deg eller tenke på hva som er riktig eller gal pust, kan dette bidra til å senke stressnivået og øke tilstedeværelsen i hverdagen. Du vil rett og slett begynne å kommunisere med kropp og sinn på en mer hensiktsmessig måte.

Om Hanne:

Hanne har drevet med yoga i over 15 år. Hun har deltatt på utallige kurs og workshops

i inn- og utland, og tok yogainstruktørutdannelse på Bali i 2011. Siden har hun undervist på et Røde Korssenter i Oslo. Hanne jobber til daglig med undervisning, veiledning og coaching av mennesker i omstilling. Om sin innstilling til yoga sier hun: ”Jeg er opptatt av at hver enkelt finner sin yoga. Det aller viktigste er opplevelsen på yogamatten – og ikke minst – effekten etterpå. Og så trenger ikke yoga være så veldig alvorlig, det er rom for latter og glede også på yogamatten!”

laila@dengamleprestegaard.com


Har du spørsmål eller ønsker mer info kan du kontakte

Laila på + 47 905 07 905. 

bottom of page