top of page

Præstegårdsfestivalen 2017

Dansk Norsk Forening i Vendsyssel presenterer:

AFTENKONCERT

Dato:

8. september 2017

Tid:

19:30

Sted:

UGILT KIRKE

Ugilt vej

9800 Hjørring/DK

JAZZ & MARKED

Dato:

9.september 2017

Tid:

13.00 -18.00

Sted:

Den Gamle Præstegård i Ugilt

Præstegårdsvej 35, Ugilt

9800 Hjørring/DK

Våre musikere:

KJELLSENBANDET:

KjellsenBandet(N)består av tre erfarne musikere som fant hverandre i den tradisjonelle jazzmusikkens verden. Siden har de hatt en rekke spilleoppdrag i Norden. Alle tre har spilt og sunget med noen av Norges mest kjente artister. Vokalist Janne Kjellsen har vært nominert til den norske Grammy (Spellemannsprisen) Hun har i tillegg koret og sunget med en rekke artister, bl.a Paul Young, Jørn Hoel og Bettan m.fl. Hun har gitt ut sitt eget album ”Songs after You”. Pianisten, Per Olav Andersen er utdannet ved Institutt for Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Bassisten, Arman Gutushagen, er en erfaren

musiker som også spiller med en rekke kjente artister innen norsk tradisjonsmusikk bl.a Arvid Engegård (fiolin)

En konsert med Kjellsenbandet er som å høre Monica Zetterlund, Dinah Washington og Diana Krall på en og samme kveld!

IVAN HØIBERG

Ivan Høiberg(DK) Den danske organist Ivan Høiberg har et langt virke som kirkemusiker i Den danske Folkekirke bag sig. Som komponist, har han gjort det til sit speciale at skrive kirkeegnet kammermusik. Ivan Høibergs musik er ikke avangarde, men snarere et forsøg på at skrive nyt inden for traditionens rammer. Alle hans værker er til at opføre og til at forstå. Desuden har han et mangeårigt pædagogisk arbejde bag sig som lærer i musikteori, musikhistorie og korledelse.

SIDEN SIDST

Siden Sidst (DK) Siden Sidst er en spændende ung dansk kvartet, der fortolker jazz på sin helt egen måde. Repertoiret er en blanding af gamle standarder og originale kompositioner af bandets medlemmer. Kvartettens sammenspil er en fælles mission, der går ud på at undersøge et nummers leder og kanter, og dette skinner igennem både i deres spontanitet på scenen og i deres arrangementer. Siden Sidst består af: Thomas Wandborg (guitar), Andrea Maagaard (piano), Ingeborg Bitsch Jensen (bas) og Anton Radmer (trommer).

FAZZ AND HIS JAZZ CRUSADERS

Fazz And His Jazzcrusaders (DK) er et 4-8 mands jazzband, der alt efter lejligheden stiller op i flere konstellationer. Musikken i alle sammenhænge forbliver dog den nærværende og gode traditionelle jazz, serveret med proffesionalisme og spilleglæde. Fazz And His Jazzcrusaders optræder i 2017 på flere af landets store jazzfestivaller heriblandt ”Den Blå Festival” i Aalborg og Riverboat jazzfestival i Silkeborg.

Til Præstegårdsfestivalen 2017 vil Fazz and His Jazzcrusaders bestå af: Nicholai Fazz Andersen (trp/voc), Morten Lund (trb/voc), Jens Christian Kwella (guitar/banjo), Ida Hovde (tuba)

NORDSKÆR

Nordskær(N,DK,S) udforsker grænselandet mellem skandinavisk folkemusik, klassisk musik og improvisation. Med stor glæde og legelyst spilles egne kompositioner såvel som arrangementer af nyere og ældre folkemusik. På repertoiret er også klassisk musik af bl.a. Grieg og Bartok, hvor komponisternes folkelige særpræg bliver fremhævet i orkesterets fortolkninger. Eirik Moland - komposition / harmonika / accordeon Orkesterets komponist og kunstneriske leder.

Arthur Vetvik - violin - Født i Bergen og uddannet klassisk violinist ved Norges Musikkhøgskole og Prag Musikkonservatorium. Signe Wang Carlsen - bas – Orkesterets eneste indfødte vendelbo, uddannet rytmisk bassist på Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg. Mats Lindblad - guitar / mandolin / drejelire - Født i Järna, Sverige. Uddannet klassisk guitarist på Nordjysk Musikkonservatorium med videre studier i London og New York.

GJESTEARTISTER:

Vi vil i år også overraske med noen gjesteartister underveis. Så velkommen til årets festival!

bottom of page