top of page

Brygging av Øl

Kurs eller bryggeropplevelser kan bestilles for grupper 4-8 personer. Ta kontakt for en uforpliktene prisforespørsel, så kan vi tilrettelegge for deres behov.

Præstegårdens bryggmester Kjell er tilhenger av kortreist drikke og har startet opp Præstegårdens eget gårdsbryggeri. Her brygges det flere typer øl og cider tilpasset de forskjellige årstider.

Ølbrygger kurs

Bli med å lære deg å brygge ditt eget øl!

Denne drikken er regnet for å være blandt de eldste mennesket har laget, og er en flere tusen år gammel kunskap. I middelalderen var det klosterne som var senteret for ølbrygging, og de første spor etter ølbrygging i norden stammer fra Danmark. Så et ølbryggerkurs på en Dansk Prestegård kan vel ikke være mer passende!

Bryggmester Kjell Røberg-Larsenholder bryggerkurs på Præstegården. Disse kursene vil lede deg igjennom ølbryggeriets mysterier, og du får en grundig innføring i hvordan du selv kan brygge ditt øl. Her kan du bli med på en helg med god mat, godt brygg og gode historier. Ta turen med venner eller bekjente, og få med deg varig lærdom og en opplevelse utenom det vanlige!

Vi holder både dagskurs og weekend kurser på Den Gamle Præstegård i ølbrygging for grupper med minimum 4 detakere og. Er dere en gruppe som ønsker en helg full av opplevelser med ølbrygging som tema, ta kontakt for mer info på mail eller telefon :


laila@prestegaarden.net

+47 905 07 905

Bli med å få en

opplevelse og

hobby for livet!

bottom of page